Coaching traject

Dan hoor ik mensen vaak nog zeggen: Ja Terry allemaal leuk en aardig wat jij zegt en hoe we dit moeten aanpakken. Alleen vinden wij dit toch wel erg lastig. Voorbeelden als wanneer moet je nou wat doen of hoe zie ik nu goed aan mijn hond wanneer hij het moeilijk vindt.

Ook bij deze omstandigheden ben ik er gewoon voor jullie, wat we dan afspreken is een coaching traject. Samen met jullie gaan we aan de slag met het probleem van de hond en in plaats van dat ik uitleg hoe je het gaat aanpakken en hiermee aan de slag gaat zoals in het basistraject. Begeleid ik jullie door dit traject heen.

Het kan zeker namelijk helpen om dit samen te doen, 2 mensen zien meer dan 1 en ik kan ook kijken hoe jullie het doen en hierop tips geven. Vaak ben je van dingen niet bewust dat je het doet, bijvoorbeeld je eigen houding of je eigen gewoontes afleren. Dan kan ik met je mee kijken en je hier bij helpen.

Hoe gaat het in zijn werk:

Er komt nog steeds een hoofdconsult om het probleem te analyseren en stappenplan op te bouwen en daarna spreek ik met jullie de volgende datum af.

Over een termijn van 3 maanden kom ik om de 2 a 3 weken langs. Dan ben ik er wat korter bij om jullie te coachen en te helpen waar nodig is. Tussendoor ben ik altijd via de mail bereikbaar voor vragen.

Daarna sluiten we het af met een eindevaluatie, we kijken hoe het gaat , waar we zijn gekomen en hoe nu verder.

De kosten van het coaching traject zijn €350,-  en wordt er een kilometer vergoeding gerekend van €0,25 per kilometer. Berekend via google maps van deur tot deur.