Pup in evenwicht

Pup in evenwicht zijn de puppylessen die u bij mij kunt volgen, het zijn privélessen dus u bent als enige klant en krijgt daarom ook de volledige aandacht.
1 van de belangrijkste dingen die we tijdens deze lessen gaan bespreken is, hoe u uw hond kunt begrijpen. We gaan in op de hondentaal zodat u begrijpt wat u hond bedoelt in situaties, wat zijn manier van spreken is. Zie het als het leren van een nieuwe vreemde taal, maar dan de hondentaal.
Daarnaast focussen we ons onder andere op zindelijkheidstraining, leren alleen te zijn. Socialiseren met dingen in het dagelijks leven. Socialiseren met andere honden. Leren loslopen en juiste timing van roepen, hoe je pup geen overlast wordt voor iedereen (dus niet tegen iedereen opspringen) en natuurlijke voorbereiding op de puberteit. Want een goede start gaat u helpen door de puberteit. Dit alles en meer want we hebben tenslotte alle tijd voor u en uw hond.

De lessen

De cursus bestaat uit 5 lessen en zijn dus privé. Zodat u alle tijd krijgt om u vragen te stellen. De eerste les vindt bij u thuis plaats, dit kan dus ook al gebeuren in de eerste week dat u uw pup in huis heeft gehaald. Dit is voornamelijk een gesprek met de eerste dingen waar u op moet letten en de eerste vragen die u al heeft. Daarna vinden de lessen over het algemeen in het bos plaats of in de naaste omgeving rondom u huis, dit gaat in overleg. De bos-lessen vinden plaats in het Mastbos in Breda. De lessen zijn ongeveer 1x per maand.

Na de lessen

Na de lessen heeft u een stabiele jongvolwassen hond, met een goede start kunt u de puberteit aan en veel voorkomende problemen zijn al voorkomen. Zo werken we eraan dat u volop kunt genieten van u hond.
U heeft meer kennis over de hondentaal

De kosten

De kosten van de cursus zijn €150 inclusief btw.
Bestaat uit 5 lessen van een uur.
Voor de eerste les aan huis wordt reiskosten gerekend. €0.25 per kilometer.

Tijdens de cursus ontvangt u een puppyhandboek, een socialisatiekaart en een certificaat.