Hond in evenwicht – gedragsadvies

Wat houdt het in:

Loopt u tegen een probleem aan met u hond, waar u net even wat hulp bij kunt gebruiken. Dan kan ik bij u langskomen om samen met u te kijken wat het probleem is, en wat eraan gedaan kan worden.

Deze problemen kunnen van alles zijn:

  • Hond die trekt aan de riem
  • Een hond die moeite heeft alleen thuis te zijn
  • Een hond die moeite heeft met andere honden.

Zo kan ik nog een hele lijst opnoemen.

Het komt er op neer een probleem is wat u ervaart en waar u tegen aan loopt . Hier wil ik dan graag met u naar kijken zodat u weer volop kunt genieten van u hond.

Het consult:

Het consult bestaat over het algemeen uit een gesprek bij u thuis, tijdens het consult hoor ik uw verhaal aan en stel ik vragen. Daarnaast probeer ik het probleem te observeren/analyseren en aan u uit te leggen. Waar het dus vandaan komt of hoe het is ontstaan. Zodra u weet hoe het is ontstaan, krijgt u de hulpmiddelen om dit probleem dus aan te pakken. Niet alle problemen kunnen 100 % worden opgelost, maar we streven erna om alles weer zo aangenaam voor u en u hond te maken.

Na het consult:

Bent u op de hoogte van het probleem van u hond, waar het vandaan komt en een stappenplan om mee te werken het probleem te verhelpen of in ieder geval te verminderen.

Sommige problemen hebben meer dan 1 consult nodig, dit zal ik ook zeker met u dan bespreken.

 

De kosten:

De kosten van een consult zijn €90 euro en duur ongeveer anderhalf uur.

Er wordt een kilometervergoeding gerekend van €0,25 per kilometer.

Na het consult krijgt u een samenvatting zodat u rustig kunt doorlezen wat er allemaal besproken is en kunt u altijd nog mailen met vragen.