Wat houdt het in:

Natuurlijk zou het mooi zijn, ik kom 1 keer bij u langs. U krijgt handvaten om het probleem om te lossen en alles zou verholpen worden. Allemaal in 1 keer, helaas is dat meestal niet het geval in de praktijk. Vaak hebben problemen langer de tijd nodig en vaak is de opbouw om te helpen zou uitgebreid dat we dat niet in 1 consult kunnen bespreken.  Dan kunt u gelukkig ook nog bij mij een traject afsluiten.

Vaak is het probleem niet in 1 dag ontstaan, is het een gewenning geworden voor de hond of een type levensstijl voor u , hier gaat tijd inzitten dit weer aan te passen.

Het traject:

Bestaat uit het basisconsult , het eerste consult en daarop volgend 4 sessies.  Tijdens het basisconsult zal ik al met u bespreken dat dit gedrag meer aandacht nodig gaat hebben.  Het eerste consult duurt ongeveer 90 minuten, de sessies daarop duren gemiddeld een uur.

 

Na het traject:

Moet u niet ineens stoppen met alles wat we de hond hebben geleerd, u gaat hiermee verder aan de slag.  We hebben samen een mooie start gemaakt en zijn een heel eind gekomen. Ik leg u uit wat u in de situatie moet doen, ik geef u trainingstools en huiswerkopdrachten mee om in de tussentijd , maar ook zeker naar de hand gewoon mee verder te gaan.

 

De kosten :

De kosten van traject zijn  €250,-  dit is inclusief Btw en het basisconsult zit hier bij in verwerkt. Het is echter wel exclusief reiskostenvergoeding. Ik reken €0,25 per kilometer.