Pubers in Evenwicht

Wat houdt het in

Na puppy’s komen er pubers, of eerlijk gezegd je pup veranderd in een puber.  Een hele belangrijke fase waarin veel eigenaren toch wel de nodige hulp kunnen gebruiken. We gaan in principe gewoon verder waar we gebleven waren, alleen deze lessen vinden over meer maanden gespreid plaats. Een pubertijd kan lopen tussen de 6 en de 24 maanden.  Het is afhankelijk van de grootte van het ras en daar zullen we dan ook naar kijken bij het inplannen van de lessen. Zodat ik u tijdens deze pubertijd extra kan ondersteunen door middel van coaching.

 

De lessen

Het zijn weer 5 privé lessen , maar deze vinden zeker niet allemaal plaats in het bos. Tijdens deze lessen hebben we het over: netjes wandelen aan de riem, maar ook het loslopen blijven we aan werken.  Hoe om te gaan met andere honden, als je hond er niet goed mee om kan gaan, wat moet je dan doen.  We gaan het een stuk over hormonen hebben die nu tijdens de puberteit mee gaan spelen en natuurlijk zijn er tijdens deze lessen genoeg tijd om alles te bespreken waar je nog tegen aan loopt.

Na de lessen

Bent u geholpen door de puberteit heen en kunt u er vanuit gaan dat hoe u hond nu is voor groot gedeelte zo zal blijven. Heeft u een hoop kennis en informatie over u hond meegekregen, en kunt u uw hond beter lezen. Wat te doen in bepaalde situaties en heeft u hoop nieuwe dingen ontdekt.

De kosten

De kosten van de cursus zijn €150 inclusief btw.
Bestaat uit 5 lessen van een uur.
Voor de eerste les aan huis wordt reiskosten gerekend. €0.25 per kilometer.

 

*: Mocht u bij mij niet de puppylessen hebben gevolgd, maar u heeft op dit moment wel een puber waar u wat extra hulp bij kunt gebruiken. Kunt u de lessen nog steeds volgen.

**: Is u hond al volwassen en loopt u nog tegen dingen aan, kijk dan gerust even verder bij Steun in Evenwicht.