Een workshop steppen met je hond.

Wat houdt de workshop in

Steppen met je hond wordt een steeds populairder sport onder de hondensporten. Het maakt niet uit of je ervoor kiest je hond om samen met je hond te steppen. Dat betekent dat hij naast je loopt en jezelf mee stept . Andere optie dat je ervoor kiest dat je de hond voor je step laat lopen en jou voorruit trekt. Voor beide opties kunt u bij mij de workshop volgen. De workshop is een goed moment om te kijken of je hond het überhaupt wel leuk vindt voor je zelf alle spullen gaat aanschaffen.

 

Voor wie is de workshop geschikt:

De hond moet minimaal 1 jaar oud zijn voor je kan deelnemen aan de workshop. De workshop wordt privé gegeven en je hoeft buiten je hond verder niks mee te nemen.  Ik zorg voor de step, de materialen die de hond draagt en de materialen voor bevestiging.

 

Na de workshop:

Heb je kennis gemaakt met de sport steppen met je hond. Zijn de basisbeginselen aan bod gekomen en de dingen waar je op moet letten.  Hebben we het over warming up en cooling down maar ook hoe een training eruit kan zien en het allerbelangrijkste hebben we gekeken of jij en je hond dit wel echt leuk vinden om te doen.

 

De kosten :

De kosten van de workshop is €40 euro en dit is dus inclusief gebruik maken van spullen. De workshop kan plaatsvinden in Mastbos Breda of bij u in de omgeving gegeven worden , wel wordt er dan een kilometervergoeding gerekend van €0,25 per km