Steun in evenwicht

                                                       

Wat houdt het in

Geen verplichtingen geen examens, alleen jij en je hond.

Tegenwoordig moeten we zoveel, hij moet kunnen zitten en liggen , hij mag niet blaffen of slopen. Hij moet eind van die 8 of 12 lessen zijn diploma halen. Als we dat moeten nou eens achterwegen laten en ons focussen op wat we kunnen, zal je zien dat jullie verder komen dan je misschien wel denkt.

Steun en Evenwicht is voor de onzekere hond, of de hond die niet in groep kan focussen omdat hij te enthousiast is of gewoon niet van andere honden houdt. Misschien wel de onzekere eigenaar die bang is in een groep te laten zien wat ze nou echt kunnen. Het is voor de hond en eigenaar combinatie die nog wel wat hulp kunnen gebruiken, maar dan geheel op een ontspannen en zonder verplichtingen wijze.

Steun en evenwicht zijn lessen gebaseerd op ontspanning  terug te brengen en zelfvertrouwen wat omhoog te krijgen.

De lessen:

Voorafgaande aan de lessen , maken we een boswandeling. Om duidelijk een hoogte te krijgen van de problemen. Dat ik een hoogte krijg hoe u bent als persoon en hoogte over u hond en hoe jullie met elkaar omgaan.

Ontspannen wandelen

Ontspannen in huis

Vertrouwensoefeningen

Wat te doen in voor de hond spannende situaties.

Deze lessen zijn ook ideaal als je hond een herplaatser is. Jullie kennen elkaar nog niet zo goed en dit kan wat spanning met zich mee brengen. Leer elkaar beter te leren kennen.

 

Na de lessen:

Ben je je eigen hond gewoon meer gaan begrijpen.  Hebben jullie samen aan dingen gewerkt waar jullie tegen aan lopen en kunnen jullie hier verder mee aan de slag. Heb je misschien wel meer geleerd dan wat je gedacht had nodig te hebben. Zijn jullie op een ontspannen manier aan de slag gegaan en kunnen jullie op een ontspannen manier verder van elkaar genieten. Want een hond in huis is een metgezel voor het leven en daarvan moet je kunnen genieten.

 

De kosten

De kosten van de cursus zijn €150 inclusief btw.
Bestaat uit 5 lessen van een uur.

 

 

*Het kan zijn dat het probleem te specifiek of anders is dan voor deze lessen, dan kunt u nog steeds met mij contact opnemen voor een gedragsconsult.