Wandelen in evenwicht

                           

Wat houdt het in

Het is de liefste, knapste, braafste en geweldigste hond die er is, alleen het wandelen dat verloopt nog niet helemaal lekker. Herken je dat? Je bent niet de enigste. Veel mensen ervaren problemen tijdens het wandelen met de hond, deze problemen kunnen van alles zijn.

  • Trekken aan de riem
  • Uitvallen naar andere hond
  • Niet naar buiten durven.
  • Halverwege geen stap meer verzetten.

Bent u een van die vele eigenaren die dit probleem ervaart, neem dan gerust contact met mij op.

De lessen:

Om te beginnen kom ik bij u thuis, want een fijne wandeling start al bij vertrek uit de deur, maar ook vanaf het moment dat u hond in de auto zit en aankomt bij het bos gaan we in de lessen naar kijken.  In 5 lessen gaan we samen werken aan ontspannen wandelen. Dit doen we ook op verschillende locaties, zoals bos of industrieterrein of in de stad of juist niet. We kijken hierbij goed naar de hond.

Na de lessen:

Waar we naartoe gaan werken is het samen weer genieten van de wandelingen. Zo wel voor u als voor u hond. Omdat wandelen toch wel heel belangrijk is als u een hond aanschaf, is het ook wel fijn als deze wandelingen als prettig worden ervaren.

De kosten

De kosten van de cursus zijn €150 inclusief btw.
Bestaat uit 5 lessen van een uur.  De eerste les vindt bij u thuis en in u directe omgeving, maar de locaties kunnen wisselen.

Mocht het probleem toch groter zijn of u heeft meer tijd nodig dan is de kosten €250 euro voor 10 lessen. U bespaart hier mee €50 euro